Inscripció a Activitat
 

Estàs donat d'alta com a usuari de la pàgina? Si és així, si et plau, accedeix a la inscripció de l'activitat un cop hagis entrat al teu perfil indicant el teu nom d'usuari i contrasenya.

Si et vols inscriure a l'activitat "Patis de la ciutat alta" que tindrà lloc el proper dissabte 16 juny a les 08:30 i que té un preu de 8.00 euros, només has d'emplenar el següent formulari i enviar-lo.

No oblidis indicar-nos el teu número de telèfon o correu electrònic per posar-nos en contacte amb tu, d'aquesta manera et confirmarem la teva inscripció i et donarem les instruccions corresponents.

Si et plau, indica-nos a la darrera casella del formulari per quina via far‡s el pagament.

Com a
PARTICULAR
Nom*
Llinatge 1*
Llinatge 2
Identificació
Domicili*
Codi Postal*
Població*
Municipi*
Data Naixement
E-Mail
Telèfon 1
Telèfon 2
Fax
ASSOCIACIÓ/COL.LECTIU
Raó Social*
CIF
Nom President/a*
Llinatge 1*
Llinatge 2
Domicili*
Codi Postal*
Població*
Municipi*
E-Mail
Telèfon 1
Telèfon 2
Fax
Vols registrar-te com a usuari/a de Caires Culturals?   Seràs el primer/la primera en conèixer les noves activitats de Caires Culturals (t'enviarem un butlletí directament al teu correu electrònic); podràs inscriure't a les activitats a través d'aquesta web de forma molt més fàcil i ràpida; podràs conèixer si ha estat admès/a a una activitat a través del teu perfil i consultar sempre les activitats que has fet,..., i molts més avantatges que anirem incorporant poc a poc al teu perfil (per exemple, el fet de poder compartir fotografies de les activitats amb la resta d'usuaris!!!).
Vols rebre correu tradicional de Caires Culturals (en paper) a la bústia del teu domicili?
Nombre de places addicionals  *
El pagament el faré  *
Si tens qualsevol comentari que fer-nos, a través d'aquesta capsa ens ho pots fer arribar:
 Accepto la segent poltica de privacitat i drets d's.

Aquest lloc web no emmagatzema cap tipus d'informaci de navegaci de l'usuari, pero cont elements de tercers que ho poden fer (com el comptador de visites).

El present lloc pertany a Viajes Kontiki SA, CIF: A-07033467, amb domicili al Paseo Martimo, 14, 07014 Palma de Mallorca (Illes Balears), societat mercantil registrada a Palma de Mallorca, Espanya. Podeu contactar en aquesta adrea postal i en el correu electronic ventas@vtramuntana.com.

En relaci al compliment de la Llei Organica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecci de Dades de Caracter Personal (LOPD), li informem que les dades personals facilitades per l'usuari en el formulari de registre de la pagina web de Caires Culturals (www.cairesculturals.com) i en la pagina de perfil d'usuari sn inclosos en un fitxer informatic propietat i responsabilitat de Viatges Tramuntana SA, i registrat en l'Agencia Espanyola de Protecci de Dades. Les dades no seran tractades amb cap finalitat llevat de les de garantir l'accs a la pagina web de Caires Culturals (www.cairesculturals.com) i poder oferir els serveis de Viatges Tramuntana SA sense ser cedides en cap moment a tercers. En qualsevol moment pot exercir els drets d'accs, rectificaci i cancel.laci de les seves dades dirigint-se per qualsevol dels mitjans de comunicaci indicats en paragraf anterior.

Amb (*) els camps que obligatòriament s'han de cumplimentar.