On Som?
Portada Qui Som? On Som? NotÝcies Activitats
Border1 Border2

Seguim fent
feina per tal
de publicar
el més aviat
possible la resta
de seccions de
Caires Culturals
que tenim per
oferir-vos.

Tornau aviat.


Caires

Border3 Border4

Ens podeu trobar a:

CAIRES CULTURALS (dues oficines)

Oficina Viajes Kontiki
(Centre Comercial CentroParc)
Ctra. Son Rapinya s/n
07013 Palma de Mallorca
Tel: +34 971 284 858
E-mail: ventas@vtramuntana.com

Oficina Viajes Kontiki
Carrer General Riera, 14 - Bajos
07003 Palma de Mallorca
Tel: +34 971 200 888
E-mail: generalriera@kontiki.es

Plànol

Si desitjau rebre informació postal o correus electrònics de les ofertes i novetats del programa de viatges “CAIRES CULTURALS” de Viatges Tramuntana i, a més, inscriure-vos a les activitats sense haver d'emplenar cada vegada totes les vostres dades, si us plau ompliu els següents camps i premeu el botó “Enviar”:

Com a
PARTICULAR
Nom*
Llinatge 1*
Llinatge 2
Identificació
Domicili*
Codi Postal*
Població*
Municipi*
Data Naixement
E-Mail
Telèfon 1
Telèfon 2
Fax
ASSOCIACIÓ/COL.LECTIU
Raó Social*
CIF
Nom President/a*
Llinatge 1*
Llinatge 2
Domicili*
Codi Postal*
Població*
Municipi*
E-Mail
Telèfon 1
Telèfon 2
Fax
Vols registrar-te com a usuari/a de Caires Culturals?   Seràs el primer/la primera en conèixer les noves activitats de Caires Culturals (t'enviarem un butlletí directament al teu correu electrònic); podràs inscriure't a les activitats a través d'aquesta web de forma molt més fàcil i ràpida; podràs conèixer si ha estat admès/a a una activitat a través del teu perfil i consultar sempre les activitats que has fet,..., i molts més avantatges que anirem incorporant poc a poc al teu perfil (per exemple, el fet de poder compartir fotografies de les activitats amb la resta d'usuaris!!!).
Vols rebre correu tradicional de Caires Culturals (en paper) a la bústia del teu domicili?
Si tens qualsevol comentari que fer-nos, a través d'aquesta capsa ens ho pots fer arribar:
 Accepto la segŘent polÝtica de privacitat i drets d'˙s.

Aquest lloc web no emmagatzema cap tipus d'informaciˇ de navegaciˇ de l'usuari, pero contÚ elements de tercers que ho poden fer (com el comptador de visites).

El present lloc pertany a Viajes Kontiki SA, CIF: A-07033467, amb domicili al Paseo MarÝtimo, 14, 07014 Palma de Mallorca (Illes Balears), societat mercantil registrada a Palma de Mallorca, Espanya. Podeu contactar en aquesta adreša postal i en el correu electronic ventas@vtramuntana.com.

En relaciˇ al compliment de la Llei Organica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecciˇ de Dades de Caracter Personal (LOPD), li informem que les dades personals facilitades per l'usuari en el formulari de registre de la pagina web de Caires Culturals (www.cairesculturals.com) i en la pagina de perfil d'usuari sˇn inclosos en un fitxer informatic propietat i responsabilitat de Viatges Tramuntana SA, i registrat en l'Agencia Espanyola de Protecciˇ de Dades. Les dades no seran tractades amb cap finalitat llevat de les de garantir l'accÚs a la pagina web de Caires Culturals (www.cairesculturals.com) i poder oferir els serveis de Viatges Tramuntana SA sense ser cedides en cap moment a tercers. En qualsevol moment pot exercir els drets d'accÚs, rectificaciˇ i cancel.laciˇ de les seves dades dirigint-se per qualsevol dels mitjans de comunicaciˇ indicats en paragraf anterior.

Amb (*) els camps que obligatòriament s'han de cumplimentar.
     
Caires Culturals (Viatges Tramuntana): Oficina Viajes Kontiki de Centroparc (Ctra. Son Rapinya s/n) ľ 07013 Palma i Oficina Viajes Kontiki del Carrer General Riera, 14 ľ 07003 Palma
AccÚs Centroparc:
-En Bus, amb la lÝnia 7 (direcciˇ Son Rapinya), a lĺaturada ôCamÝ de Son Rapinya, 4ö
-En Cotxe, des de la via de cintura sĺha de sortir per la sortida ôSon Rapinyaö. Un cop a la rodona, sĺha de sortir direcciˇ al centre de Palma. A mÓ dreta ja es veurÓ de seguida el centre comercial Centroparc. Hi ha aparcament gratu´t.
Tel. +34 971 284 858 - +34 971 200 888 ľ E-mail: ventas@vtramuntana.com - generalriera@kontiki.es
Horari: De dilluns a divendres, de 10.00-13.30 h i de 16.30-20.00 h. Dissabtes de 10.00 a 13.30 h.
Estadisticas y contadores web gratis