Qui Som?
Portada Qui Som? On Som? Notícies Activitats
 
 

Des del 1981, Viatges Tramuntana dissenya i proposa una forma de viatjar diferenciada dels estàndards normals dins el sector de les agències de viatge. Hem apostat sempre i seguim apostant per un servei de qualitat, adequat i molt proper a les preferències per viatjar dels nostres clients.

Les més de 10.000 persones que viatgen anualment a través de la nostra agència avalen la forma d’organitzar els nostres viatges. Avançant en la línia de les nostres idees i atenent les demandes cada vegada més especialitzades dels nostres clients, el passat setembre del 2005 vàrem batejar el nostre nou programa d’oci cultural: “CAIRES CULTURALS”.

“CAIRES CULTURALS” és un programa eminentment cultural, en el qual cada vessant està dissenyada i coordinada per personatges “reconeguts” de la nostra Illa i experts en diferents apartats culturals. Cada viatge podrà estar reforçat per conferències prèvies oferides pel seu director de continguts o equip col·laborador, a petició dels diferents col·lectius.

Inicialment, “CAIRES CULTURALS” va presentar tres vessants culturals ben diferenciats:

- “CAMINS I SENDERS” (SENDERISME NACIONAL I INTERNACIONAL), on ens guiaran per diferents rutes de muntanya de la península i l’estranger.

- “RUTES CULTURALS”, on viatjarem per itineraris històrics i artístics molt diferents dels habituals.

- “GRUP SEGALL”, on ens donaran a conèixer la riquesa cultural i històrica de les nostres Illes a través d’activitats com: visites a les possessions mallorquines, passejades culturals per Palma, visites culturals per la Part Forana, senderisme per Mallorca, excursions culturals per Menorca i Eivissa, etc.

La intenció de “CAIRES CULTURALS” és anar ampliant els continguts del programa amb la incorporació de nous vessants culturals que es puguin aplicar a l’hora de viatjar (rutes de museus, rutes de cicloturisme, etc.), amb la finalitat de seguir satisfent les necessitats d’oci dels nostres clients.

Finalment només ens queda agrair-vos les demandes i suggeriments que han fet possible que aquest programa iniciï el seu camí, així com animarvos a continuar oferint-nos les vostres opinions.

Pedro Iriondo
Director General

     
Caires Culturals (Viatges Tramuntana): Oficina Viajes Kontiki de Centroparc (Ctra. Son Rapinya s/n) – 07013 Palma i Oficina Viajes Kontiki del Carrer General Riera, 14 – 07003 Palma
Accés Centroparc:
-En Bus, amb la línia 7 (direcció Son Rapinya), a l’aturada “Camí de Son Rapinya, 4”
-En Cotxe, des de la via de cintura s’ha de sortir per la sortida “Son Rapinya”. Un cop a la rodona, s’ha de sortir direcció al centre de Palma. A mà dreta ja es veurà de seguida el centre comercial Centroparc. Hi ha aparcament gratuït.
Tel. +34 971 284 858 - +34 971 200 888 – E-mail: ventas@vtramuntana.com - generalriera@kontiki.es
Horari: De dilluns a divendres, de 10.00-13.30 h i de 16.30-20.00 h. Dissabtes de 10.00 a 13.30 h.
Estadisticas y contadores web gratis